Τρόποι αποστολής

To emmanuela.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και παγκοσμίως. Τα κοσμήματα αποστέλλονται μέσα σε ασφαλή συσκευασία που προστατεύει το περιεχόμενο κατά τη μεταφορά.

Για αποστολές εντός Ελλάδος

H παράδοση των κοσμημάτων που παραγγέλνετε στην Ελλάδα γίνεται στην πόρτα σας, από ανθρώπους της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS courier). Η αξία των μεταφορικών εξόδων είναι 3.90€, και είναι σταθερή ανεξαρτήτως αριθμού αντικειμένων ανά παραγγελία. Κατά συνέπεια είναι οικονομικότερο να παραγγέλνετε περισσότερα από ένα τεμάχιο ανά παραγγελία, αντί να πραγματοποιείτε ξεχωριστές παραγγελίες.

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που τα παραγγέλνετε.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για παραδόσεις σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας, είναι πιθανόν τα κοσμήματά σας να μπορούν να παραδοθούν μόνο με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με συστημένη και επείγουσα αποστολή. Για αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώνουμε πριν την αποστολή τους για την εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος

Οι παραγγελίες για προορισμούς εκτός Ελλάδας, εκτελούνται κατά βάση με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL express international, με αποτέλεσμα να παραδίδονται ταχύτατα, μέσα σε 2 - 8 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που τα παραγγέλνετε.

Πιο συγκεκριμένα, στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, η παράδοση γίνεται μέσα σε 5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας και στοιχίζει μόνο 8.90€ ανά παραγγελία. Στις υπόλοιπες χώρες ενδεχομένως να χρειαστούν από 7 έως και 30 ημέρες για την παράδοση, ενώ τα μεταφορικά έξοδα ποικίλουν, όπως και οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής.

Η αξία των μεταφορικών εξόδων είναι πάντα σταθερή, ανεξαρτήτως αριθμού αντικειμένων ανά παραγγελία. Κατά συνέπεια είναι οικονομικότερο να παραγγέλνετε περισσότερα από ένα τεμάχιο ανά παραγγελία, αντί να πραγματοποιείτε ξεχωριστές παραγγελίες.

  • Κάθε κόσμημα τοποθετείται σε πολυτελές κουτί δώρου χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ συνοδεύεται και από ποιοτική χάρτινη τσάντα, ώστε να μπορείτε να το δωρίσετε, όπως θα το αγοράζατε από ένα φυσικό κατάστημα!
  • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, είναι πιθανόν η παράδοση της παραγγελίας σας να απαιτήσει επιπλέον χρόνο. Για αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώνουμε για την εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης πριν την αποστολή του δέματος.
    • Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.
    • Για παραγγελίες κοσμημάτων με την ένδειξη εξαντλημένο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και τον χρόνο παράδοσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις η παράδοση και αυτών των προϊόντων δεν καθυστερεί πάνω από 10 ημέρες.
    • Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
    • To emmanuela.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία, καθώς και να αλλάξει τις αναγραφόμενες τιμές χωρίς προειδοποίηση.