Tι στέφανα γάμου να διαλέξω;

Tι στέφανα γάμου να διαλέξω; | Emmanuela - handcrafted for you®

Τα στέφανα γάμου, χειροποίητα ή μη, πρέπει να πληρούν αυτό το βασικό κριτήριο: να αντανακλούν την προσωπικότητα αλλά και τη σχέση του ζευγαριού!

Στον ορθόδοξο γάμο τα στέφανα είναι βασιλικά σύμβολα και αναφέρονται στο νέο βασίλειο που εγκαινιάζει το νεόνυμφο ζευγάρι, το σπίτι του! Γι’ αυτό και οι νεόνυμφοι στεφανώνονται με "δόξα και τιμή" με την ευχή να κυβερνήσουν το βασίλειό τους με σοφία και αγάπη!

Διάλεξε ανάμεσα από χειροποίητα στέφανα γάμου vintage ή minimal, φτιαγμένα από ασήμι 925, με μαργαριτάρια και με ειδική επεξεργασία για παντοτινή λάμψη! Ένα μοναδικό ζευγάρι στέφανα μπορεί να συνδυάζει ρετρό στοιχεία ή πιο αφαιρετικά, ανάλογα με το γούστο! Η επιλογή είναι δική σου (και των κουμπάρων!).

 

Χειροποίητα στέφανα γάμου vintage

Αν είσαι πιο ρομαντικός τύπος, τότε πρέπει να διαλέξεις πιο vintage στέφανα γάμου, για να αντικατοπτρίζουν 100% το στυλ και την ιδιοσυγκρασία σου.
Εξ' ολοκλήρου χειροποίητα και ελληνικά στέφανα γάμου κατασκευασμένα από ασήμι 925 με επιχρυσωμένα στοιχεία.

Ένα πλούσιο σχέδιο της συλλογής που θυμίζει αληθινό στεφάνι από φύλλα ελιάς! Τα στέφανα είναι διακοσμημένα με φύλλα ελιάς από επιχρυσωμένο ασήμι, που δίνουν μεγαλύτερο όγκο και λαμπρότητα αλλά και μία αίσθηση ζωντάνιας!

Στέφανα γάμου βέργες

Ένα κλασικό σχέδιο και πάντα διαχρονικό, τα στέφανα γάμου βέργες ταιριάζουν με όλα. Αν δεν είσαι σίγουρη για το νυφικό και το στυλ του γάμου, μην ανησυχείς, αυτά τα γαμήλια στέφανα είναι all time classic!

Ένα απλό και απόλυτα κομψό σχέδιο που αναδεικνύει το ζευγάρι στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής του!

Μινιμαλιστικά στέφανα γάμου

Ένα καθαρό, μινιμαλιστικό και στιβαρό σχέδιο, κατάλληλο για ένα αριστοκρατικό ή και fashion γάμο.

Τα στέφανα υπόκεινται σε ειδική επεξεργασία για να διατηρούν τη λάμψη τους και να μη μαυρίζουν με το πέρασμα του χρόνου. Δένονται κατ' επιλογή με σατέν κορδέλα ή οργαντίνα σε λευκές ή ιβουάρ αποχρώσεις και τοποθετούνται σε καλαίσθητο, πολυτελές λευκό κουτί.

«Βασιλικά» στέφανα γάμου

Αν είσαι λίγο «extra» και σου αρέσει να υπερβάλλεις στα outfit που επιλέγεις καθημερινά τότε αυτά είναι τα ιδανικά χειροποίητα στέφανα γάμου για εσένα!

Ένα πραγματικό στεφάνι νίκης για όσους νοιώθουν τη μέρα του γάμου τους σαν την αρχή μιας υπέροχης πορείας στο άθλημα της συζυγικής ζωής! Τα στέφανα αυτά έχουν κυματιστό σχέδιο με τριπλό «πλέξιμο». Το υλικό κατασκευής τους είναι επιχρυσωμένο ασήμι διακοσμημένο με διάσπαρτα λευκά μαργαριτάρια σε τριάδες.

«Αρχαιοελληνικά» στέφανα γάμου

Ένα κλασσικό μοτίβο γίνεται η αφορμή για αυτό το υπέροχο σχέδιο που θυμίζει ιωνικό ρυθμό! Αν είσαι λάτρης του αρχαιοελληνικού στυλ τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

plus: Για κάθε ζευγάρι από ασημένια στέφανα γάμου που επιλέγεις, σου κάνουμε δώρο 2 ασορτί καρφίτσες πέτου (μπουτονιέρες) τις οποίες, σύμφωνα με την παράδοση, φοράνε ο γαμπρός και ο κουμπάρος στην τελετή.

Ανακάλυψε τη συλλογή μας από χειροποίητα στέφανα γάμου και επικοινώνησε μαζί μας για custom δημιουργία, βάσει των υπαρχόντων σχεδίων.

Βίο ανθόσπαρτο, λοιπόν!


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν