Τι ανδρικό δαχτυλίδι να επιλέξω;

Τι ανδρικό δαχτυλίδι να επιλέξω; | Emmanuela - handcrafted for you®
Το ανδρικό δαχτυλίδι δίνει ένα status, είναι ο σταρ των ανδρικών κοσμημάτων και, ανάλογα με το στυλ του κάθε άνδρα, έχει πολλές παραλλαγές. Από την αρχαιότητα τα ανδρικά δαχτυλίδια είχαν μεγάλη σημασία καθώς υποδήλωναν την τάξη του άνδρα, δηλαδή την καλή κοινωνική και οικονομική κατάσταση, συχνά το σύμβολο του οίκου του, την οικογενειακή του κατάσταση και πολλά ακόμη. Στη σύγχρονη εποχή τα ανδρικά δαχτυλίδια θεωρούνται σέξι, ενώ συχνά είναι και δείγμα αρρενωπότητας.
Το δαχτυλίδι αποτελεί μια υπέροχη επιλογή όταν ψάχνεις δώρο για έναν άνδρα. Εκπέμπει αυτοπεποίθηση και κολακεύει κάθε στυλ. Εάν θες ένα κόσμημα για σένα και μια εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, τότε επίλεξε έναν ανδρικό δαχτυλίδι. Παρακάτω θα σου εξηγήσουμε ποιο είναι το σωστό για εσένα! Κάτι που θα πρέπει να προσέξεις είναι το είδος του δαχτυλιδιού και φυσικά το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο. Συνέχισε να διαβάζεις…
Τι είδος ανδρικού δαχτυλιδιού μου ταιριάζει;
Ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητα σου, υπάρχει το κατάλληλο δαχτυλίδι εκεί έξω για εσένα!
Η ανδρική βέρα
Ανδρικό δαχτυλίδι βέρα με εσοχές | Emmanuela - handcrafted for you®
Η βέρα είναι ίσως ο πιο κλασσικός τύπος δαχτυλιδιού. Συνήθως δηλώνει την οικογενειακή κατάσταση ενός άνδρα (αρραβώνα ή γάμο), παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι αυτοί που την προτιμούν ως απλό αξεσουάρ λόγω του μίνιμαλ χαρακτήρα της.
Δική μας πρόταση: H ανδρική βέρα με εσοχές από ασήμι 925.
Ανδρικά δαχτυλίδια statement
Ανδρικο δαχτυλίδι κουρέα I Emmanuela - handcrafted for you®
Τα statement δαχτυλίδια διαθέτουν μια μεγάλη λεία επιφάνεια στην κορυφή τους όπου μπορεί κανείς να χαράξει o,τι θέλει! Γράμματα, φράσεις ή ονόματα που σημαίνουν κάτι για εσένα. Εμείς έχουμε τη δική μας πρόταση για εσένα!
Δαχτυλίδια με πέτρα
Ανδρικό δαχτυλίδι με αχάτη | Emmanuela - handcrafted for you®
Τι καλύτερο και πιο φαντασμαγορικό από τα ανδρικά δαχτυλίδια με πέτρα αχάτη! Η κλασσική μαύρη πέτρα συνεχίζει να είναι αγαπημένη επιλογή, όμως πλέον και άλλες πέτρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους όπως πράσινες, μπλε ή και λευκές.
Ανδρικά δαχτυλίδια με σύμβολα
Τα ανδρικά δαχτυλίδια με σύμβολα είναι διαχρονικά τα πιο δημοφιλή κοσμήματα για άνδρες. Πολλές φορές το σύμβολο ήταν το σήμα ενός οίκου ή το σύμβολο μιας ομάδας, ενώ πλέον μπορεί να αφορά το οτιδήποτε! Δοκίμασε το!
Ανδρικό δαχτυλίδι νεκροκεφαλή 
Τα ανδρικά δαχτυλίδια με νεκροκεφαλές είναι μια πιο rock επιλογή, που στο παρελθόν αφορούσε μια συγκεκριμένη μερίδα ανδρών. Πλέον αυτή η gothic - punk επιλογή έχει τεράστια απήχηση και δεν είναι λίγοι οι άνδρες – και κυρίως νεαρής ηλικίας – που επιλέγουν τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια.
Δαχτυλίδι με σταυρό
Ένα ανδρικό δαχτυλίδι σε σχήμα σταυρού, μπορεί να παραπέμπει στη θρησκεία, αλλά να αφορά και τα άτομα που δεν είναι θρησκευόμενα. Ένα από τα πιο κλασσικά σύμβολα στο πέρασμα του χρόνου και μια ιδανική επιλογή, κατάλληλο για μοντέρνους άντρες στους οποίους αρέσει το κλασσικό.
Δική μας πρόταση: Tο ανδρικό δαχτυλιδι σταυρός με ζιργκόν, ένα πολύ δυναμικό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε ανδρικό δάχτυλο για ένα casual, rock ή και επίσημο ντύσιμο.
Το μέταλλο που είναι πιο δημοφιλές στα ανδρικά δαχτυλίδια είναι κυρίως το ασήμι. Με ένα ασημένιο δαχτυλίδι από το Emmanuela - handcrafted for you® δεν έχεις φόβο για φθορές ή γρατζουνιές, αφού η διαδικασία επιροδίωσης που ακολουθούμε το καθιστά άτρωτο στους εξωτερικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να το φθείρουν.
Στο Emmanuela - handcrafted for you® προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε τις συλλογές μας με νέα ανδρικά ασημένια δαχτυλίδια. Ανακάλυψε τη συλλογή με ανδρικά κοσμήματα από ασήμι.

Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν