Η τέχνη του να φοράς μίνιμαλ κόσμηματα!

Η τέχνη του να φοράς μίνιμαλ κόσμηματα! | Emmanuela - handcrafted for you®

Στην αρχική φωτό: Σκουλαρίκι cuff "πεταλούδα"

Τα μίνιμαλ κοσμήματα είναι πάντα επίκαιρα και ποτέ δεν είναι αρκετά! Ωστόσο χρειάζεται κάποια σκέψη για να συνδυαστούν σωστά. Άλλωστε, η απλότητα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και τα κοσμήματα που θα επιλέξεις να φορέσεις δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα αυτό.

Αν είσαι φαν του basic look, έχω να σου δώσω κάποιες συμβουλές και προτάσεις που θα σου φανούν χρήσιμες. Μικρά tips για να αποφύγεις μεγάλα λάθη!

Μείνε απλή και ουσιώδης!

Ο καλύτερος δρόμος για ένα άψογο basic στυλ, είναι να διαλέξεις μίνιμαλ statement κοσμήματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου χωρίς να προκαλέσουν… αισθητική φασαρία. Αυτό συνήθως σημαίνει έντονα σχέδια ή ένα bold στοιχείο με λιγότερα χρώματα. Στο Emmanuela - handcrafted for you® μπορείς να βρεις μια σειρά από τέτοια κοσμήματα, όπως το κρεμαστό μενταγιόν "λιβελούλα".

Το basic στυλ συχνά συνεπάγεται λιγότερο shiny κοσμήματα που θα γοητεύσουν με τη διακριτικότητά τους. Δες για παράδειγμα τα καρφωτά σκουλαρίκια huggies 

Φρόντισε να μη κρύβει το ένα στοχείο το άλλο!

Αν το t-shirt σου έχει κάποιο σχέδιο ή στάμπα, φρόντισε το μενταγιόν ή το κολιέ σου να μην πέφτει πάνω της, γιατί τότε δεν θα αναδειχθεί τίποτα από τα δύο. Άρα θα πρέπει να ρυθμίσεις το μήκος της αλυσίδας ανάλογα. Στο Emmanuela - handcrafted for you® μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τρείς τύπους αλυσίδας ή κορδονιού και σε διάφορα μήκη, όσον αφορά τα μενταγιόν αλλά και μέσα από μια σειρά μίνιμαλ τσόκερ που αγκαλιάζουν το λαιμό σου, όπως πχ το μινιμαλιστικό τσόκερ που μπορεί να αποκτήσεις σε τρία διαφορετικά μεγέθη (S, M, L) και σε τρία διαφορετικά χρώματα (ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό).

Σκέψου τι βραχιόλι θα φορέσεις, αν έχει και η τσάντα σου bling στοιχεία. Μια καλή επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι το βραχιόλι με λευκό μαργαριτάρι από το Emmanuela - handcrafted for you®.

Παρομοίως φρόντισε το συνδυασμό των σκουλαρικιών με το χτένισμά σου ή τα γυαλιά ηλίου σου με τα κοσμήματά που φοράς. Λίγη προσοχή σε αυτό τον τομέα θα σε οδηγήσει στο αλάνθαστο στυλ που ζητάς!

Διάλεξε ένα statement κόσμημα τη φορά!

Φρόντισε να μη χαλάσεις το γενικό σου στυλ, διαλέγοντας πολλά statement κοσμήματα μαζί. Αν κάποιο κόσμημα είναι προορισμένο να «ξεχωρίσει» με την πρώτη ματιά, φρόντισε να είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής! Με άλλα λόγια, φτιάξε τη συλλογή σου από ιδιαίτερα κοσμήματα αλλά επίλεξε ένα κάθε φορά, αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα με το γενικότερο outfit εκείνη τη μέρα. Αποφάσισε αν αυτό το statement κόσμημα θα είναι σήμερα το κολιέ (σου προτείνω το τσόκερ με φύλλα ελιάς), το βραχιόλι ή τα μίνιμαλ σκουλαρίκια σου (το σκουλαρίκι helix "φύλλα ελιάς"  είναι ένας ιδανικός συνδυασμός μίνιμαλ-statement ear cuff) και σκέψου καλά αν πρέπει να τα συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ή αν θα το αφήσεις να κάνει τη δουλειά του μόνο του!

Σκουλαρίκι helix "φύλλα ελιάς" | Emmanuela - handcrafted for you®

Το απλό look μπορεί να σε κάνει να δείχνεις ταυτόχρονα friendly αλλά και sexy! Όπως βλέπεις, έχει και αυτό τα μυστικά του, αλλά πιστεύω ότι ακολουθώντας αυτούς τους σοφούς κανόνες, θα βρεις αυτό που θέλεις και θα κάνεις εντύπωση χωρίς να φαίνεται ότι… υπερπροσπαθείς!


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν