Ανδρικά κοσμήματα: Ο Κανόνας των Τριών

Ανδρικά κοσμήματα: Ο Κανόνας των Τριών | Emmanuela - handcrafted for you®

Πάρα πολλοί πιστεύουν πως τα ανδρικά αξεσουάρ είναι μία πρόσφατη σχετικά μόδα, όμως στην πραγματικότητα τα ανδρικά κοσμήματα αποτελούν σύμβολα και η ιστορία τους ξεκινά αρκετά χρόνια πριν.

Από τις πρώτες απόπειρες σχηματισμού κοινωνίας του ανθρωπίνου γένους, η χρήση κοσμημάτων και αξεσουάρ για το χέρι, αποτελούσε μια ένδειξη της θέσης του κατόχου τους μέσα στην κοινωνική του ομάδα και μέσα από αυτά ο άνδρας έδειχνε κύρος και δύναμη!

Τα χρόνια πέρασαν και νέα ήθη και έθιμα κέρδισαν την προσοχή των ανθρώπων, κάνοντας τα ανδρικά αξεσουάρ να χάσουν τη σημασία που κάποτε είχαν. Ενσωματώθηκαν πλήρως στην νεότερη εποχή και πλέον είναι περισσότερο διακοσμητικά στοιχεία τα οποία συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο κοινωνικά, καθώς δίνουν στυλ στην εμφάνιση βοηθώντας τις κοινωνικές συναναστροφές, ακόμη και το flirt!

Oι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ένας σύγχρονος άντρας το γνωρίζει αυτό πολύ καλά! Ένα προσεγμένο ανδρικό χέρι τραβάει την προσοχή και κυρίως τα γυναικεία βλέμματα.

Σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις της σχεδιάστριας κοσμημάτων Εμμανουέλα Αλεβιζοπούλου μέσα από μια πλούσια συλλογή με ανδρικά κοσμήματα φτιαγμένα από ασήμι 925 και με ιδιαίτερη φαντασία!

Βραχιόλι για άνδρα

 

Τα ανδρικά βραχιόλια δεν είναι πια σύμβολα αρχέγονων πολεμιστών και αρχαίων φυλών αλλά… ένα αξεσουάρ που φοριέται καθημερινά και ταιριάζει σε κάθε στυλ και προσωπικότητα.

Ανάλογα με το στυλ σας, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά υλικά όπως δέρμα, χρυσό, ασήμι, ατσάλι, και αυτά να ολοκληρώσουν το καθημερινό σας look!

Η πρόταση της Εμμανουέλα: Ανδρικό βραχιόλι από στριφτά σύρματα

Δαχτυλίδι για άνδρα


Το ανδρικό δαχτυλίδι είναι ολόκληρη φιλοσοφία ζωής και σίγουρα δεν είναι απλά ένα κόσμημα. Μπορεί να δηλώσει αν είστε σε σχέση, αν ανήκετε σε κάποιο γκρουπ ατόμων, την οικονομική σας κατάσταση ή και το στυλ σας!

Kατα κύριο λόγο, τα προηγούμενα χρόνια το ανδρικό δαχτυλίδι αφορούσε άνδρες με rock στυλ ή ακόμη και punk! Πλέον βέβαια όλα αυτά είναι παρελθόν, καθώς και ποιος δεν έχει φορέσει ένα δυναμικό δαχτυλίδι, νιώθοντας πιο cool από ποτέ;

Το ανδρικό δαχτυλίδι, είναι ένα ιδιαίτερο κόσμημα που εκφράζει με έντονο τρόπο την αυτοπεποίθηση και το στυλ σας!

Η πρόταση της Εμμανουέλας: Ανδρικό δαχτυλιδι σταυρός με ζιργκόν

Ρολόι για άνδρα

Πλέον τα ανδρικά ρολόγια είναι από τα δημοφιλέστερα αξεσουάρ με ιδιαίτερη αισθητική και άπειρες επιλογές. Κλασικό και διαχρονικό, το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ που όλοι οι άντρες πρέπει να το διαθέτουν στην συλλογή τους.

Αν και το ρολόι χειρός, όπως τα περισσότερα αξεσουάρ, ξεκίνησε ως γυναικείο αξεσουάρ, εκείνη την εποχή οι άνδρες χρησιμοποιούσαν ρολόγια τσέπης (!), μέσα στο πέρασμα των χρόνων αποτελεί ένα πρώτης τάξεως ανδρικό αξεσουάρ!

Οι επιλογές πολλές, από τα κλασικά μηχανικά ρολόγια έως και τα τωρινά smartwatches, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία που μπορεί να ικανοποιήσει την αισθητική όλων των υποψήφιων αγοραστών.

Ο Κανόνας των Τριών

Αδιαμφισβήτητα, τα ανδρικά αξεσουάρ είναι ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας και όχι απλά μια τάση μόδας της σύγχρονης εποχής. Το επόμενο βήμα μετά την απόκτηση των νέων αξεσουάρ για το χέρι είναι ο συνδυασμός τους.

Κομβικής σημασίας είναι όλα τα κομμάτια να είναι από το ίδιο υλικό-μέταλλο ή να βρείτε με κάποιο τρόπο κοινό έδαφος, στο κάθε κόσμημα, το οποίο θα το κάνει να ταιριάξει με το άλλο κόσμημα, πχ δαχτυλίδι με βραχιόλι.

Ένας εύκολος τρόπος είναι να ακολουθήσετε τον “κανόνα των τριών”, έναν άγραφο κανόνα της μόδας που υποστηρίζει ότι ο ιδανικός συνδυασμός αξεσουάρ περιλαμβάνει έως και τρία κομμάτια.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδυάσετε ένα δαχτυλίδι με ένα βραχιόλι και ένα ρολόι, αλλά μην το παρακάνετε προσθέτοντας άλλα βραχιόλια ή πολλαπλά δαχτυλίδια!

Ανδρικά Αξεσουάρ για το χέρι από Emmanuela.gr

Στο www.emmanuela.gr, μέσα από μια πλούσια συλλογή ανδρικών κοσμημάτων, θα μπορέσετε να επιλέξετε ένα ανδρικό κόσμημα που εκφράζει την προσωπική σας αισθητική και θα απογειώσει το στυλ σας!


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν