6 «Statement» κοσμήματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

6 «Statement» κοσμήματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου | Emmanuela - handcrafted for you®
Aν ένα κόσμημα μπορεί να απογειώσει και το πιο απλό look, ένα «statement» κόσμημα μπορεί να διηγηθεί μια ολόκληρη ιστορία. Αυτό το καλοκαίρι η μόδα επιτάσσει τα φανταχτερά χρώματα και θα φορεθούν πολύ τα μαργαριτάρια, οι ημιπολύτιμοι λίθοι, το έντονο χρυσό και τα ογκώδη κοσμήματα!
 
Τα «statement» κοσμήματα είναι αυτά τα κοσμήματα που όσο απλά και αν έχεις ντυθεί, δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο στυλ σου και αναβαθμίζουν την όλη εμφάνισή σου. Είτε είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είτε ένα δυναμικό κολιέ, μπορούν να αλλάξουν ριζικά το outfit σου.
 
Φέτος το καλοκαίρι, η μόδα θα είναι τα μαργαριτάρια, οι πολύχρωμες ημιπολύτιμες πέτρες και οι χοντρές αλυσίδες!
 
Η Εμμανουέλα σου προτείνει κάποια χειροποίητα κομμάτια που θα δώσουν extra στυλ και δυναμισμό στην εμφάνιση σου!
 
βραχιόλι με πέτρες
1. Χειροποίητο μαύρο βραχιόλι, κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι με πέτρες αχάτη και σπινέλιου. Ένα βραχιόλι τόσο ιδιαίτερο, όσο και οι πέτρες με τις οποίες είναι φτιαγμένο. Σε μαύρο χρώμα, ταιριάζει με κάθε στυλ και ρούχο. Ανακάλυψε το εδώ.
 
σκουλαρικια-μεγαλα-κρεμαστα
2. Χειροποίητα κρεμαστά σκουλαρίκια "διπλοί σταυροί", κατασκευασμένα από σφυρηλατημένο ασήμι 925. Τα σκουλαρίκια αυτά δίνουν μια νότα πολυτελείας στο ντύσιμο σου. Απόκτησε τα σκουλαρίκια σε διάφορα χρώματα εδώ.
 
δαχτυλίδι χρυσό ασήμι
3. Μεγάλο χειροποίητο δαχτυλίδι δίχρωμη "λιβελούλα", κατασκευασμένη από σφυρηλατημένο ασήμι 925, επιχρυσωμένο στο σώμα. Ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό κόσμημα για γυναίκες που θέλουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ιδανικό δώρο για τις λάτρεις της φύσης και σύμβολο της καλοτυχίας! Δες το δαχτυλίδι.
Tip: Γιατί να μην σετάρεις δαχτυλίδι με σκουλαρίκια, αφού φέτος δεν είναι «old fashioned», αλλά πολύ της μόδας; Συνδύασέ το με τα σκουλαρίκια ή την καρφίτσα λιβελούλα!
 
κολιέ με πέτρες
4. Μοβ κολιέ από οξειδωμένο ασήμι 925 με πέτρες αμέθυστου και μαργαριτάρια. Ένα μοναδικό χειροποίητο κόσμημα σαν αυτό είναι ένας έξυπνος τρόπος να προσθέσεις μια chic νότα σε ένα basic outfit. Το κολιέ βρες το εδώ.
 
σκουλαρικια cuff ασημένια
5. Μεγάλο σκουλαρίκι cuff "φύλλα ελιάς" κατασκευασμένο από ασήμι 925. Ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό κόσμημα που ξεχωρίζει και κάθε γυναίκα θα λατρεύει να το φοράει. Το σχέδιο αυτό υμνεί το σημαντικό ρόλο που έπαιξε η ελιά ανά τους αιώνες στην καθημερινότητα των λαών της Μεσογείου και ειδικότερα στην Ελλάδα. Τα κλαδιά, ο καρπός αλλά και το ελαιόλαδο, ο «χυμός» του ελαιόδεντρου, έχουν συμβολικό χαρακτήρα και κατέχουν τιμητική θέση σε διάφορες δραστηριότητες της ζωής, της κουλτούρας και της τέχνης του Ελληνισμού. Aπόκτησε το ασημένιο cuff και νιώσε σαν Ελληνίδα θεά!
 
ασημένια καρφίτσα
6. Καρφίτσα "σαλιγκάρι": Ένα πραγματικά μοναδικό κόσμημα. Χειροποίητη καρφίτσα "σαλιγκάρι" από ασήμι 925 με μαργαριτάρια. Ένα κόσμημα με θέμα εμπνευσμένο από το ζωικό βασίλειο. Ένα μικρό κομψοτέχνημα, κατάλληλο για όλες τις ώρες. Θέλεις την καρφίτσα; ανακάλυψε την εδώ
 
Πού θα βρεις «statement» κοσμήματα; Μια ατελείωτη ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα σε περιμένει στο www.emmanuela.gr. Μια πλούσια συλλογή η οποία σχεδιάστηκε από την jewelry artist Εμμανουέλα Αλεβιζοπούλου για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.
 
Κλασικά και μοντέρνα σχέδια από ασήμι, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες, πάντα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και το χαρακτηριστικό στυλ του «Emmanuela – Handcrafted for you».

Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν